NIJE OČEKIVALA

Vlasnica ostavila psa i mačku same kod kuće: Iznenadila se njihovim ponašanjem

Bili su bliski, ona se doista trudila osigurati da se Simba ne osjeća usamljeno, navela je vlasnica

Vlasnica se iznenadila ponašanjem svojih ljubimaca. Printscreen

E. A.

15.1.2023

Kad se moraju odvojiti, nije lako ni kućnim ljubimcima ni vlasnicima. Vlasnica mačke Nove i psa Simbe bojala se da se njezine životinje neće slagati kad ih na duže vrijeme ostavi same kod kuće, ali ispostavilo se da je to bilo potpuno neopravdano.

Kako je na Redditu objasnila vlasnica, otputovala je s obitelji provesti praznike. U dnevnoj sobi je ostavila nadzornu kameru i unajmila osobu koja je par puta dnevno obilazila njezine ljubimce. No u trenucima kad su životinje bile same, prilično su se dobro slagale.

Trogodišnji Simba nije najbolje podnio razdvojenost od svojih ljudi pa je uglavnom sjedio ili ležao na jednom mjestu i zabrinuto gledao svoju okolinu. Samouvjerena mačka Nova shvatila je da Simbi nije lako pa ga je neprestano obilazila, ljubila i mazila se s njim.

- Bili su bliski, ona se doista trudila osigurati da se Simba ne osjeća usamljeno. Iznenadilo nas je da ga je tješila -  rekla je vlasnica za Newsweek. 

Ponašanje ljubimaca ju je prilično iznenadilo jer, kako kaže, kad je ona kod kuće, dvojac i nije baš u najboljim odnosima. Opisala je to riječima: "Ne svađaju se često, ali nisu ni najbolji prijatelji."

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.