IZBJEGNITE "CAMEL TOE"

Tiktokerica oduševila djevojke koje vole nositi helanke: Nema više neugodnosti

Često dolazi do uvlačenja tkanine u intimne predjele, što stvara nelagodu i potrebu za stalnim namještanjem odjeće u hodu

Nema ocrtavanja intimne regije. TikTok

E. Ag.

17.8.2024

Korisnica TikToka Maria Del Mar, poznata pod nalogom @sorryimadoublevirgo, podijelila je inovativan trik za udobnije nošenje helanki.

Mnoge žene se suočavaju s neprijatnostima prilikom nošenja uskih helanki. Bilo da su krenule u teretanu ili u grad. Često dolazi do uvlačenja tkanine u intimne predjele, što stvara nelagodu i potrebu za stalnim namještanjem odjeće u hodu.

Također, može doći do neželjenog ocrtavanja intimnih dijelova tijela, takozvani camel toe (engleski izraz za liniju i ocrtavanje na intimnom području), a mnogi ljudi ga smatraju neprikladnim.

Maria je predstavila jednostavno, ali efikasno rješenje ovog problema. Njen prijedlog je da se iskoristi jastučić iz brushaltera, koji se prethodno malo modifikuje makazama da bi bolje odgovarao namjeni.

Ovaj jastučić se zatim stavlja u mali džep koji se nalazi na većini pamučnih gaćica, tačnije ispod dodatnog sloja tkanine.

@sorryimadoublevirgo

♬ original sound - Maria del Mar

Ovaj domišljati trik naišao je na oduševljenje među korisnicima društvene mreže. Pregledan je gotovo 1,5 miliona puta. Brojni komentatori pohvalili su Marijinu kreativnost i praktičnost njenog rešenja.

Jedna korisnica je posebno istakla svoje oduševljenje, napisavši: "Ženo, ti si pravi genije!"

Ovo je pravi primjer kako male promjene mogu značajno utjecati na komfor i samopouzdanje pri nošenju odjeće. Marijina ideja pruža jednostavan način da se prevaziđu neugodnosti vezane za nošenje helanki, omogućavajući ženama da se osjećaju prijatnije i sigurnije u svojoj odjeći.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.