MODA

Dejvid Bekam, Naomi Kembl i Žizel Bundšen u novoj BOSS kampanji

Velika mi je čast što sam dio ove BOSS kampanje za jesen/zimu 2024. i radujem se dugoročnoj saradnji sa BOSS-om-, izjavio je Dejvid Bekam .

Boss kampanja - Avaz
Boss kampanja - Avaz
Mateo Beretini - Avaz
Boss Kampanja - Avaz
Li Jongsuk - Avaz
I. B.

28.8.2024

U novoj kampanji za jesen/zimu 2024, BOSS okuplja impresivnu postavu legendarnih lica, najavljujući novo poglavlje brenda.

Čuveni fudbaler i modna ikona, Dejvid Bekam (David Beckham), po prvi put pozira ispred objektiva ove modne kuće, i to nakon najave njihove strateške saradnje i dizajnerske kolaboracije. 

Pored njega, tu su i nigerijski muzičar Burna Boj (Burna Boy), južnokorejski glumac Li Jungsuk (Lee Jong-suk), modeli Žizel Bundšen (Gisele Bündchen) i legendarna Naomi Kembl ( Naomi Campbell), koja je ove sezone i ambasadorka BOSS satova, nakita i naočara, te italijanski teniser Mateo Berentini ( Matteo Berrettini), koji se vraća kao ambasador za licencirane BOSS proizvode.

Naomi Kembl. Istagram

- Velika mi je čast što sam dio ove BOSS kampanje za jesen/zimu 2024. i radujem se dugoročnoj saradnji sa BOSS-om - izjavio je Dejvid Bekam .

Dejvid Bekam. Istagram

U novoj kampanji,poznata lica, u najnovijim BOSS komadima, djele svoja životna načela koja ih vode kroz karijeru. Kolekcija za jesen/zimu 2024. nudi kompletan izbor garderobe za sve prilike, prilagođene svakodnevnom stilu života. 

Prepoznatljiva BOSS odjela dobijaju modernu notu sa snažnim siluetama, savršeno uklopljenim za hladnije mjesece. U kampanji, svaki učesnik ispisuje svoja pravila na papir, dok elegantno kancelarijsko okruženje i korporativna estetika predstavljaju nastavak “CorpCore” pravca prikazanog na BOSS reviji za jesen 2023. prošlog septembra.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.