TIKTOK

"Ovako izgleda kad si u vezi s oženjenim Balkancem": Djevojka podijelila prepisku i napravila haos

Studentica koja živi u Rumuniji ne krije da je u ljubavi s muškarcem koga dijeli s njegovom ženom

U opisu objave je otkrila kako on reaguje u određenim situacijama. TikTok

E. Ag.

12.10.2023

Mnoge djevojke pristaju na vezu s oženjenim muškarcem, a iz koje najčešće izađu slomljenog srca. Iako su svjesne posljedica koje ovakva veza nosi sa sobom, mnoge od njih, da li zbog uzbuđenja zabranjene ljubavi, ulaze u ovaj začarani krug, nadajući se da će se on u nekom trenutku razvesti i odlučiti za njih.

"Moja žena dolazi kod tebe"

Tajne veze često se na kraju objelodane i za njih se sazna, a posljedice budu bolne i romansa se završava suzama ljubavnice.

Jedna Afroamerikanka napravila je pometnju na TikToku otkrivši kako se zabavlja sa oženjenim muškarcem sa Balkana. U opisu objave je otkrila kako on reaguje u određenim situacijama i objelodanila prepisku s njim.

- Moja žena dolazi kod tebe. Molim te, ako te udari, nemoj da uzvratiš i tučeš se. Volim te, dušo, budi jaka zbog mene - navodi se u poruci koju joj je poslao oženjeni ljubavnik.

Po svemu sudeći, njegova supruga je saznala da joj se muž viđa sa mladom studenticom pa je riješila da se razračuna s njom. Uslijedili su brojni komentari, ali i nedvosmislene poruke ovoj djevojci.

„Puno sreće, mi Balkanke smo pravi psiho kada druga žena baci oko na našeg partnera“, „Sretno i uživaj!“, „Balkanski muškarci generalno uvijek varaju svoje supruge“, „Ali zašto sa oženjenim? On te nije vrijedan i nikad neće ostaviti suprugu...“, bili su neki od komentara.


@queen_marv #fyp #tiktokromania #romaniantiktok #5pasidebine ♬ original sound - justvinylvibes

Iako je većini ovo bilo smiješno, mnoge žene, posebno iz Rumunije, poručile su joj da se pazi jer neće joj na vrata doći samo bijesna i prevarena supruga. Kako su objasnile, najčešće čitava familija dolazi kao podrška prevarenoj ženi kad se sazna da je muž vara, piše Srećna.Republika.rs.

"Drži se knjige"

Bilo je i onih koji su vjerovali da je ovo samo šala i da je djevojka željela da privuče pažnju na "jeftin" način. Poručili su joj da joj je bolje da se drži "knjige" i završi fakultet zbog čega je i došla u Rumuniju, a da za zabavu nađe svoje vršnjake.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.