NIKADA NE BI PRIZNALI

Ovo su situacije u kojima se muškarci uspaniče tokom seksa: Tada uopće ne znaju šta da rade

Postoje trenuci zbog kojih će se uspaničiti do te mjere da će seks biti upropašten

Oni iskusniji se znaju bolje nositi s tim. Facebook

E. Ag.

4.8.2024

Ma koliko muškarci uživali u seksu, postoje situacije koje će ih potpuno izbezumiti.

Ono što muškarce može da poremeti iz seksualnog zanosa je, na prvom mjestu, pucanje prezervativa. Teško da će nakon tog nemilog događaja i muškarac i žena biti željni za još seksa.

Ukoliko dođe do neusklađenog ritma muškarca i žene tokom seksa, neće svi isto reagovati. Oni iskusniji bolje znaju da se nose s tim, ali nesigurnima je to dovoljno da ih prođe volja.

"Da li glumi orgazam", to je pitanje koje mnogim muškarcima prolazi kroz glavu. Često ih muči pitanje da li partnerica glumi orgazam jer želi da seks što prije završi ili zaista uživa.

Nije baš prijatno kada tokom seksa muškarca uhvati grč u nozi. Neki će možda pokušati da nastave kao da se ništa ne dešava i nadaju se da partnerica neće primijetiti na njihovom licu grimase, ali mnogi će vjerovatno odustati.

Muškarce često muči i da li će njihova partnerica uskoro svršiti, pogotovo ako su u nekoj zahtijevnijoj i neudobnoj pozi i trude se kao nikad da joj pruže zadovoljstvo, a nema ni najmanje naznake skorašnjeg orgazma…

Volju za seks im može ubiti i to ako im se učini da se partnerica dosađuje. Često tada uopće ne znaju šta da rade, piše b92.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.