MOŽE LI BIZARNIJE

Udala se za samu sebe, ali "brak" nije uspio: "Vlastito društvo bilo mi je iscrpljujuće"

Pohvalila se čak i dramatičnim razvodom u kojem je morala raskrstiti sama sa sobom

Manekenka Suelen Keri. Screenshot

Avaz.ba

prije 3 dana

Manekenka koja se udala, a zatim i razvela od same sebe, naporno radi na poboljšanju svog odnosa – sa samom sobom, dakako. Brazilka Suelen Keri, koja trenutno živi u Ujedinjenom Kraljevstvu, šokirala je korisnike društvenih mreža kada je podijelila fotografije sa svoje svadbene ceremonije.

Umjesto tradicionalnih mladenaca, pred oltarom je stajala potpuno sama, piše DailyStar. Keri na društvenim mrežama, na kojima ima 434 hiljade pratitelja, često pokazuje svoj raskošan stil života koji naziva „sologamijom“.

Pohvalila se čak i dramatičnim razvodom u kojem je morala raskrstiti sama sa sobom, unatoč bizarnim pokušajima terapije za parove.

Nedavno je pak podijelila video iz teretane u kojem je pokazala svoju vitku figuru. Na snimci nosi plavi mrežasti kombinezon s dubokim izrezom koji ističe njezin push-up dekolte. Pozirala je pred kamerom nakon korištenja sprave u prepunoj teretani pa se čini kako zvijezda pokušava ojačati samu sebe nakon razvoda. Novu snimku objavila je samo sedam dana nakon što je podijelila razlog svog šokantnog razvoda.

- Shvatila sam da su samoanaliza i refleksija ključne. Važno je znati kada završiti jedan ciklus. Čak i obveza prema sebi može imati svoje izazove, poput suočavanja s očekivanjem da stalno budeš savršena za samu sebe – kaže ona.

Dodala je kako je shvatila da je previše pritiskala samu sebe, zbog čega se ponekad osjećala iscrpljenom. Shvatila je, kaže, da je čak i u braku sa samom sobom važno prihvatiti svoje nesavršenosti. Keri je priznala kako je počela osjećati unutarnji sukob manje od godinu dana nakon što se udala za sebe, zbog čega je odlučila potražiti stručnu pomoć. Prošla je kroz deset sesija terapije.

U braku sa samom sobom se, kaže, osjećala usamljeno, unatoč tome što inače voli vlastito društvo. No, sada je influenserica odlučila povući liniju te kaže kako je otvorena za ideju izlazaka s drugom osobom. Keri je izjavila da joj je vlastito društvo bilo iscrpljujuće, a čini se kako njezino „intenzivno putovanje samospoznaje i prihvatanja“, kako je nazvala ovo iskustvo, ide dobro jer novosti dijeli na Instagramu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.