ZGODNA MEKSIKANKA

Salma Hajek dobila zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih

Svi moji dragi fanovi, ako se pitate što mi je dalo hrabrosti da ostanem, kažem da ste to bili vi, jer iako me nisu poznavali ovdje u Holivudu, svi Latinoamerikanci u SAD-u znali su ko sam, poručila je Hajek

Salma Hajek: Zasluženo priznanje. Agencije

L. K. P.

20.11.2021

Salma Hajek (Hayek, 55) u petak je dosegla novu prekretnicu u karijeri primivši priželjkivanu zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih. Glumica je pozirala u crnoj haljini A kroja sa zanosnim dekolteom

Na svečanosti su joj se pridružili njen suprug Fransoa - Henri Pinolt (Francois-Henri Pinault, 59) i njihova kćerka Valentina Paloma (14).


Hajek stigla u pratnji kćerke i supruga. Agencije

Zvijezda filma "Frida" svoj izgled je upotpunila sa crnim štiklama, raspuštenom smeđom kosom, decentnim nakitom i besprijekornom šminkom.


- Svi moji dragi fanovi, ako se pitate što mi je dalo hrabrosti da ostanem, kažem da ste to bili vi, jer iako me nisu poznavali ovdje u Holivudu, svi Latinoamerikanci u SAD-u znali su ko sam. Shvatili su da sam došla ovamo sa snovima kao i oni.  Sjećam se da mi je studio mnogo puta rekao: "Zašto se ne vratiš na (meksičke) telenovele? Ovdje nikada nećeš dobiti posao". Ostala sam zbog ljubavi prema filmu - poručila je Meksikanka.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.