OTKRILA POLICIJA

Novi izvještaj: Još jedna slavna ličnost pod istragom zbog smrti glumca Metjua Perija

Glumac je otvoreno govorio o primanju terapije tj. infuzija ketamina kao tretmana za depresiju

Pronađen u kadi. Instagram

Z. K.

prije 2 dana

Još jedna slavna ličnost povezana je sa istragom smrti Metjua Perija (Matthew Perry) uzrokovane drogom, a novi izvještaj govori o njihovoj zajedničkoj ovisnosti. Istraga policije Los Anđelesa o Perijevom predoziranju ketaminom otkrila je umiješanost još jedne osobe, prenosi InTouch.

"Hodajuća apoteka"

Još uvijek neimenovana žena je navodno tvrdila da više ne koristi narkotike, ali je, prema izvoru, bila "hodajuća apoteka". Navodno su se pojavile fotografije koje prikazuju ženu s Perijem u ordinaciji doktora koji mu je prepisivao ketamin. Njih dvoje bi se međusobno upućivali svojim ljekarima kako bi nabavili drogu i često bi se povjeravali jedno drugom o svojim bitkama s ovisnosti, tvrdi izvor.

Anonimna slavna ličnost je druga osoba koja je povezana s Perijevom smrću nakon što je imenovana bivša supruga Čarlija Šina (Charlie Sheen) Bruk Miler (Brooke Mueller).

Pronađen bez svijesti

Glumac je pronađen bez svijesti u hidromasažnoj kadi svog doma u Los Anđelesu 28. oktobra 2023. i umro je u 54. godini. Umro je od akutnih efekata ketamina i utapanja, pokazala je njegova obdukcija, a glumac je imao slične količine ketamina u svom organizmu kao bolnički pacijent pod opštom anestezijom. 

Glumac je otvoreno govorio o primanju terapije tj. infuzija ketamina kao tretmana za depresiju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.