NE EKSPONIRA SE ČESTO

Emir Hadžihafizbegović je sa suprugom došao na SFF: Glumac otkrio kakvu je žrtvu podnijela za njega i djecu

Istaknuo je da mu je supruga veliki oslonac, naročito u kontekstu zdravlja, budući da se već 15 godina bori s dijabetesom

Prošetali crvenim tepihom na otvorenju SFF-a. Pixsell / Armin Durgut

E. Ag.

18.8.2024


Emir Hažihafizbegović se na Sarajevo Film festivalu pojavio u društvu supruge Aide koja je rijetko viđena u javnosti.

Glumac je stigao u opuštenom izdanju, bijeloj košulji kratkih rukava i kratkim traper hlačama, dok je njegova supruga nosila dugu haljinu. Par se sve vrijeme držao za ruke, a glumac nije skidao osmijeh s lica.

Iako je Emir diljem regije poznato lice s malih ekrana, o njegovom se privatnom životu ne zna gotovo ništa. Sa suprugom Aidom ima dvoje djece, sina Edina, magistra međunarodnih odnosa i diplomatije, i kćerku Amru koja je diplomirala filmsku produkciju te u Sarajevu ima producentsku kuću.

Par se sve vrijeme držao za ruke. Avaz

Emir o supruzi rijetko govori u medijima, no u jednom je ranijem intervjuu otkrio da je njegova supruga prekinula studij na petoj godini medicine kako bi se posvetila odgoju njihove djece, a prema pisanju pojedinih medija, Aida je danas psihologinja.

- Aida moja je bila vrlo bitan stub odgajanja djece dok sam ja bio na raznoraznim putovanjima, pa i njena žrtva napuštanja studija medicine na petoj godini da bi bila s djecom - ispričao je u HRT-ovoj emisiji U svom filmu.

Glumac je istaknuo da mu je supruga veliki oslonac, naročito u kontekstu zdravlja, budući da se već 15 godina bori s dijabetesom, piše Stori.hr. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.