MODA

Haljina s uzorkom boce čaja je hit: Šuput se ''fura'' na Pipu Midlton

24sata.hr

21.5.2018

Foto: AFP/Twitter

Među uzvanicima subotnjeg kraljevskog vjenčanja princa Harija (Harry, 33) i Megan Markl (Meghan Markle, 36) našla se i sestra vojvotkinje Kejt Midlton (Kate Middleton, 36). Trudna Pipa Midlton (Pippa, 34) na sestrinom vjenčanju 2011. bila je u centru pažnje zbog svoje stražnjice koja ju je proslavila, a ni na ovoj kraljevskoj svečanosti nije ostala neprimijećena.

Pipa je odabrala svilenu haljinu pastelnih boja i cvjetnog uzorka britanskog modnog brenda ''The Fold'', vrijednu 412.50 funti (skoro 900 KM). Osim što su neki korisnici društvenih mreža komentirali da se obukla ''malo prejeftino'' za takvu svečanost, za oko im je zapeo još jedan detalj. 

Naime, uzorak njene haljine neodoljivo podsjeća na onaj koji se nalazi na ambalaži američkog ledenog čaja, a korisnici društvenih mreža našalili su se da joj je upravo taj brend ''sponzor''.

Ipak, sestra vojvotkinje od Kembridža nije jedina kojoj se svidio taj uzorak. Naime, nešto slično obukla je i Maja Šuput (38).


- Majo, i ti si u haljini ''ledenog čaja''. Još mislim otkuda mi je poznata - komentirala je njena obožavateljica.

Pjevačica je haljinu nježnih tonova očito odabrala za još jedno putovanje jer se fotografirala na zagrebačkom aerodromu, a u opisu se pohvalila ''radnom nedjeljom''. Njena haljina cijenom previše ne odskače od Pipine, a djelo je hrvatskog modnog dvojca.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.