LJUBAV NA POMOLU

Ubit će ga Švarceneger: Slavni glumac uhvaćen s Arnoldovom prelijepom kćerkom

Avaz.ba

19.6.2018

Nakon razvoda koji je lani šokirao svijet, glumac Kris Prat (Chris Pratt) uhvaćen je na spoju, i to s kćerkom Arnolda Švarcenegera (Arnold Schwarzenegger) Ketrin (Katherine).

Zvijezda ''Jurskog parka'' uživala je u parku s deset godina mlađom djevojkom, a oboje nisu skidali osmijeh s lica. Ketrin je autorica dječijih knjiga, a mediji su već ranije pisali o ljepoti 28-godišnjakinje koju je Švarceneger dobio u braku s Marijom Šrajver (Shriver), inače pripadnicom porodice Kenedi (Kennedy). 


Deset godina stariji Prat bio je osam godina u braku s Anom Faris (Annom)  s kojom ima sina Džeka (Jack). Dječak je trenutno na odmoru s majkom i njenim novim dečkom u italijanskom Portofinu.

Kris je nedavno priznao da je "razvod sra**e".

- Razvod je sra**e, ali na kraju dana imamo divnog klinca koji ima dvoje roditelja koji ga jako vole. Pokušavamo naći način da uspješno plovimo ovime, ali i ostanemo prijatelji te budemo ljubazni jedno prema drugom -  rekao je.

- Situacija izgleda dramatičnije nego što jeste, Kris i ja imamo dobar odnos, a Džek je sretan i voljen - rekla je nakon toga Ana.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.