PROMJENE

Neven Ciganović pokazao Britancima fotografije iz srednje: Bio sam debeo, pa sam postao anoreksičan

Instagram

Index.hr

24.6.2018

- Kada mi je bilo devet godina, imao sam problema s koljenima i nisam mogao vježbati, a kao rezultat toga postao sam debelo dijete - započinje Neven Ciganović svoju ispovijest za britanski "Channel 4".

Prošle godine Ciganović je u Londonu snimao emisiju "Plastic & Proud", a dio iz te epizode sad je objavljen na Facebooku. Epizoda se bavila Ciganovićevom ljubavlju prema plastičnim operacijama, a pokrila je i pripreme za operaciju nosa koju je obavio u Teheranu, kako bi si olakšao disanje. Inače, tokom te operacije dogodila se komplikacija o kojoj se raspisao cijeli svijet.

- Kad sam bio u srednjoj školi, odlučio sam smršaviti pa sam postao anoreksičan i bulimičan. Izgubio sam puno kilograma. Postao sam veoma opsjednut svojim izgledom - govori Ciganović te nabraja koje je sve operacije imao: "Imao sam tri operacije nosa, silikone u ustima i dva puta sam radio jagodice."


- Samo želim zaustaviti to starenje. Još želim izgledati kao da imam 47 zauvijek - govori Ciganović. U epizodi je gostovala i njegova prijateljica Sanja, koja je otkrila kako je Neven u mladosti bio dosta samozatajan.





Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.