FILM

Stefan Kapičić o uspjehu u Holivudu: Igrat ću još u dva ''Deadpoola''

Stefan Kapičić

CDM

2.8.2018

Poznati glumac Stefan Kapičić, porijeklom s Cetinja, učestvovao je na najpoznatijoj manifestaciji posvećenoj strip junacima Komik kon, koja se održava u San Dijegu.

Kapičić je zajedno s holivudskim znalcima Rajanom Rejnoldsom (Ryan Reynolds), Brijenom Hildebrand (Brian Hildebrand) i drugim glumcima predstavio drugi dio popularne franšize “Deadpool”.



- Veoma sam zadovoljan što su oba ''Deadpula'' zaradila više od milijardu i po dolara na svjetskom boks ofisu. Ponosan sam što imam čast da budem dio franšize koja je toliko uspješna, koja je porušila skoro sve rekorde - kaže Kapičić iz San Dijega za ''Kurir''.

Kapičić je, govoreći o svom liku Kolososu, nagovijestio da ih tek očekuju nove avanture.


- Jedino što za sada svi znamo i što možemo da kažemo jeste da radimo s trećim rediteljem, a to je Dru Godar (Drew Goddard). On je sjajan u svom poslu i jedva čekamo da vidimo scenarij. Niko još ne zna kako će se priča odvijati, ali sam sretan što, zahvaljujući ovom uspjehu, s Foksom imam ugovor za još dva filma iz iste franšize i što će Kolosos biti dio X-Force ekipe - najavio je Kapičić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.