SKANDALI

Mel B će uskoro objaviti knjigu: Sve ''spajsice''' strepe zbog toga

Bivše ''spajsice''

Avaz.ba

13.8.2018

Nakon što izađe autobiografija Mel B, neće biti nikakve nade da se ''Spice Girls'' ponovo okupe. Otkrit će se puno ''stare prljavštine'', ispričao je prijatelj pjevačice Mel B (43) za britanski ''The Sun''. 

Bivša ''spajsica'' je dugo nagovorala bivše kolegice iz benda Melani Čizom (Melanie Chisholm, 44), Emu Bunton (Emma, 42), Džeri Halivel (Geri Halliwell, 46) i Viktoriju Bekam (Victorija Beckham, 44) da ponovno nastupaju zajedno.

No, kako se čini da se to neće dogoditi, planira uskoro izdati knjigu. Kako tvrdi prijatelj Mel B, pjevačica će u autobiografiji iznijeti brojne tajne, uključujući razloge svađa s Geri i Viktorija.

- Piše o tome kako joj Viktorija nije htjela posuditi nikakvu odjeću iz svojih modnih kolekcija te joj je govorila da plati za haljine - otkrio je prijatelj.

Mel B je ranije rekla kako se osjeća napušteno od svoje ''Spice Girls'' ekipe. Posebno ju je povrijedilo kada je Ema cijelo prošlo ljeto provela u Los Angelesu, gdje ona živi, ali nije se htjela susresti s njome.

Istaknula je kako je očekivala više od njih te da je trebala podršku tokom razvoda od filmskog producenta Stephena Belafontea (43). Dodala je kako jedino od Viktorije nije očekivala nikakav kontakt.  

Melani je ranije ispričala kako su zbog svađa Mel B i Geri stalno prijatelje da će napustiti bend ''Spice Girls''. Tvrdila je kako su djevojke nekoliko puta to i učinile, ali nije došlo do javnosti te bi se uvijek predomislile i vratile.

- I mene su skoro jednom izbacile, ali to je druga priča. Bilo je teško. Geri je imala nekih osobnih problema, a nije ni tajna da su se ona i Mel B imale vatren odnos. Bile su bliske, ali bi se često svađale poput mačke i psa - ispričala je Mel.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.