NAPOKON SRETNA

Slađa Alegro je prošla kroz pakao, a danas blista od sreće

Vrlo posvećena majka i supruga

Instagram

glossy.espreso.rs

18.9.2018

Simpatična pjevačica Slađa Vujičić, poznatija kao Slađa Alegro, živi je dokaz da čovjek može biti sretan nakon velikih gubitaka.

Slađu kolege mahom vole, a ona nije izgubila volju za boljim sutra ni kad joj je bilo najteže.

O svojim problemima i gubicima Slađa nikada nije rado govorila, ali kad bi informacije da joj je loše procurile u javnost, potvrđivala je bez mnogo detaljisanja. Ona je danas u 40. godini života presretna i ima život kakav je sanjala i kojem je težila čitavu deceniju.

Arhiv

Slađa Vujičić je u skladnom braku s ekonomistom Zoranom Dragašem, a njihovu sreću i nekoliko godina dugu ljubav krunisao je dolazak djeteta, djevojčice Mile, u junu ove godine.

Ona je vrlo posvećena majka i supruga, a skoro svakodnevno na Instagramu svoju sreću dijeli s pratiocima.

Slađa i Zoran su dva puta gubili bebe. Naime, pjevačica je u ranoj trudnoći dva puta pobacila. Poslije prvog pobačaja bila je u agoniji, ali njeni najbliži su uspjeli da je izvuku. Strašne misli su je opsjedale, pa je pomišljala čak i na samoubistvo.


Instagram

- Osjećate se jadno, teško je to opisati u nekoliko rečenica. Kada vam se dogodi takva stvar, jedino što možete da pomislite je da je došao kraj i vašeg života. Kao da umirete. Pomišljate: Sada ću da se objesim i doviđenja. Imala sam bezgraničnu podršku mojih najbližih. Riješila sam da ne želim da se predam. Da moram da podignem glavu i nastavim dalje. To je jedino rješenje. Od toga što ćete da se zatvorite u sobu ništa nećete dobiti. To nije dobro. Ne samo za vas nego i za ljude oko vas koji vas vole. Sve što se dešava morate da prihvatite i da idete sa glavom gore. Da sve stoički iznesete - izjavila je tada pjevačica u potresnoj ispovijesti, jedinoj datoj u to vrijeme.

Oko godinu dana kasnije, Slađa je doživjela novi poraz i opet izgubila bebu. 

- Imala sam ponovo spontani, ali neću davati dodatne informacije. Razumijete me - rekla je Slađa tada.

Instagram

Malo je poznato da je Slađa 2013. godine okončala prvi brak poslije neuspješnih pokušaja da izgladi odnose sa tadašnjim suprugom. Ipak, o neuspjelom braku nije željela da govori javno.

- Niti sam se hvalila kada sam se udala, niti sada želim da ispredam priču o svojoj rastavi braka. Sva moja privatnost je samo moja lična stvar i ne bi trebala biti interesantna bilo kome, osim mene i onih koji se tiče - rekla je Slađa.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.