JET SET

Nakon odvikavanja, Demi Lovato se bacila na borilačke vještine

Ovo je tek drugi put da je objavila nešto na društvenim mrežama otkako je završila na odvikavanju

Demi Lovato: Manje je aktivna na društvenim mrežama. Društvene mreže

Avaz.ba

10.12.2018

Otkako se ljetos predozirala, pjevačica Demi Lovato (26) manje je aktivna na društvenim mrežama. Međutim, nedavno je objavila fotografiju nakon vježbanja s porukom "Nikad ne odustaj".

Pjevačica je izašla s rehabilitacije i odmah dobila negativne komentare.

Demi se bavi borilačkom vještinom džiju-džicu, a njeni fanovi su samo imali riječi hvale na ovu vijest. Mnogi su istakli da pjevačica izgleda bolje nego ikad te su je ohrabrivali da samo tako i nastavi.

- Znojava, razbarušena džiju-džicu kosa - napisala je Demi Lovato.

- Tako mi je drago da si se vratila  poruka je jednog fana, dok su joj mnogi poručili da ne odustaje i da samo nastavi da se bori.

Ovo je tek drugi put da je objavila nešto na društvenim mrežama otkako je završila na odvikavanju. Prvi put je to bilo početkom novembra, kada je poručila svojim pratiocima da izađu na izbore.

- Drago mi je što sam kod kuće. Jedan glas može da napravi razliku, tako da, potrudi se da se tvoj glas čuje - napisala je tada Demi.

Pjevačica se predozirala u julu ove godine i otada radi na tome da se potpuno izliječi. Službeno je završila s rehabilitacijom prošlog mjeseca, a kada je na Twitteru objavljena njena fotografija, fanovi su je "napali" da je predebela i da treba odmah početi vježbati.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.