PLJAČKA

Tarantino je lovio lopove po svojoj kući: Uspjeli su pobjeći

Zasad nepoznati počinioci ipak su uspjeli pobjeći

Pljačkaši ušli kroz prozor. Agencije

Avaz.ba

19.12.2018

Američki reditelj i scenarista Kventin Tarantino (Quentin) savladao je provalnike koji su pokušali ući u njegov dom u Los Anđelesu. U dva sata ujutro čuo je glasove, spustio se u dnevni boravak, gdje je zatekao dva provalnika, prenosi TMZ.

Izvor blizak policiji za TMZ je rekao da su provalnici, najvjerovatnije, ušli kroz prozor. Nakon što im se američki reditelj suprotstavio, zasad nepoznati počinioci ipak su uspjeli pobjeći. Iako ih je uhvatio na djelu, iz Tarantinovog doma stigli su ukrasti nakit i još neke skupocjene stvari.

Tarantino nije jedina holivudska zvijezda koja se ovih dana našla na meti provalnika. Samo dan ranije, opljačkan je iluzionista i mađioničar Stiven Frajn (Steven Frayn, 36), poznatiji kao Dinamo (Dynamo). Njemu su lopovi uspjeli ukrasti stvari u vrijednosti od 87 hiljada eura. 

Tarantino je prije mjesec uplovio u bračne vode i oženio se 20 godina mlađom manekenkom Danijelom Pik (Pick, 35). Par se vjenčao na intimnoj ceremoniji u Los Anđelesu, a na prijemu su bili samo njihovi najbliži prijatelji, kolege i porodica. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.