JET SET

Bekamova nova djevojka svima zapela za oko

Razlika u godinama za njih ne predstavlja nikakav problem

Story.hr

21.12.2018

Mlađi Beckham i bivša djevojka. Društvene mreže

Bruklin Bekam (Brooklyn Beckham) prije nekoliko mjeseci prekinuo je vezu s djevojkom Kloi Morec (Chloe Mortez), a sada je počeo plijeniti pažnju zbog pratnje s kojom ga se sve češće viđaju. Riječ je o zanosnoj manekenki Hani Kros (Cross). 

Devetnaestogodišnji sin bivšeg nogometaša Dejvida Bekama (David Beckham) i dizajnerice Viktorije Bekam (Victoria Beckham) na Instagramu je nedavno potvrdio šuškanja o vezi sa spomenutom djevojkom, a sada su prvi put na ulici viđeni kao potvrđeni par.

Modno usklađeni, 19-godišnjak i atraktivna brineta šetali su jedno uz drugo, oboje odjeveni u militarističke motive. Bruklin je imao bež jaknu koju je spario s bijelom majicom i crnim hlačama, dok je njegova odabranica obukla komplet sastavljen od jakne i hlača s vojničkim uzokom i čizmama.

Najstariji sin slavnog para svoj je život posvetio fotografiji, a čini se kako i njegova djevojka u slobodno vrijeme voli fotografirati, s obzirom na to da nosi fotoparat u torbici, koji je u ovom slučaju, poslužio i kao idealan modni dodatak koji nadopunjuje hrabri modni izazov.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.