HRVATSKA

Gledatelji se bune: Ilma nikog nije rasplakala, to sve govori

Žiri osvojila pjesmom Kristine Aguilere "Hurt" za koju je dobila maksimalan broj bodova

Ilma Karahmet pobijedila u finalu RTL-ovog šou programa “Zvijezde”. 24sata.hr

24sata.hr

22.12.2018

U samom finalu showa "Zvijezde" pobjedila je 18-godišnja Ilma Karahmet, a publiku i žiri osvojila je pjesmom Kristine (Christine) Aguliere "Hurt" za koju je dobila maksimalan broj bodova.

- Ja sam neko ko se voli zaljubiti u talent i onda istinski volim svoje kolege i kolegice, a tebi ću reći da ti zahvaljujem na saradnji kroz ovaj show… Volim te! Dobro došla, kolegice! - rekao joj je njezin mentor Žak Houdek (Jacques, 37). 

Iako je dobila brojne pohvale od članova žirija te rasplakala Ninu Badrić (46) i Andrea Andrasi (Andrassy, (33), publika i nije baš bila zadovoljna Ilminom pobjedom. Jedan od favorita publike bio je Splićanin Roko Blažević (17) koji je otpjevao pjesmu Conchite Wurst, "Rise Like a Pohoenix" te također za svoju izvedbu dobio maksimalnih 25 bodova. 

- Savršen kao i do sad... za mene je Roko pobjednik, jer iako Ilma super pjeva nekako me nije dotakla nijednom pjesmom. Imala sam dojam kao da odrađuje nastup i emocije nisu bile iskrene dok sam se na svaku Rokovu rasplakala - komentirala je jedna gledateljica.


- Upravo su završile "Zvijezde" i Ilma je pobijedila, s tim da sam navijala za Roka, ali svejedno za mene je on jedan jedini pobjednik jer me svakim nastupom dirne u srce i svaku pjesmu učini svojom. Bravo Roko, nikad nemoj odustati - također je jedan od komentara. 

Roko svojevremeno se takmičio u RTL-ovim "Zvjezdicama" gdje se plasirao u petnaest najboljih, okušao se i u "Supertalentu" 2011. godine, a u srbijanskom talent showu '"Pinkove zvjezdice" prošle je godine odnio pobjedu.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.