NAGOVJEŠTAJI

Darko Lazić otkrio kad planira vjenčanje s Marinom Gagić

Neka se ove godine porodi, pa ćemo lijepo sljedeće natenane spremiti svadbu, kazao je Lazić

Marina Gagić i Darko Lazić se nedavno zaručili. Instagram

Avaz.ba

21.3.2019

Pjevač Darko Lazić, poslije teške saobraćajne nesreće u kojoj je jedva preživio, potpuno je promijenio životne navike.

Pošto se nedavno zaručio s djevojkom Marinom Gagić, pjevač je sve podredio opremanju kuće. 

Kuću sam sagradio za Marinu i sebe, radovi su u toku, bit će gotova do ljeta. Ja odavde ne mrdam. To mi je baza, tu je moj skromni dom, moj mir. Grad mi nije daleko. Roditelji će mi pomoći oko djeteta, ali i njeni roditelji - rekao je Darko, koji će uskoro staviti tačku i na brak s kolegicom Anom Sević, s kojom ima kćerku Lorenu, prenosi "Kurir.rs''.

Iako su se rastali još prije nekoliko godina, sve ovo vrijeme imali su problem u dogovaranju kome će pripasti starateljstvo i stan u kojem su živjeli. Zbog toga se pjevač nije ni oženio Marinom.

Radimo na razvodu, bit će uskoro i to riješeno. Postigli smo dogovor o starateljstvu nad Lorenom, sve će to biti uredu - istakao je Lazić, ali nije rekao kako će se o djevojčici starati jer ne želi ometati proces. 

Zbog procesa razvoda koji se ne može završiti brzo, a Darko će već u junu postati otac, svadba s Marinom će morati sačekati. Bit će sljedeće godine.

- Neka se ove godine porodi, pa ćemo lijepo sljedeće godine natenane spremiti svadbu. Tada će taman, kako Darko kaže, moći i zapjevati na svadbi jer je tek dobio dozvolu ljekara da može pjevati, što ranije nije smio zbog problema s plućima - kazao je Lazić.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.