ZVIJEZDE

Nekadašnji pobjednik "Big Brothera": Salma Hajek je totalno bezveze

Toliko je sitna da je jedva primjetna

Avaz.ba

11.4.2019

Pobjednik druge sezone "Big Brothera" Hamdija Seferović (40) trenutno živi u Rovinju, gdje ima trgovinu s tekstilom. Upravo zbog tog ima priliku iz prve ruke vidjeti kako izgleda snimanje filma ''The Hitman's Wife Bodyguard''.

- Svaki dan snimaju na dva metra udaljenosti od mene, prezanimljivo ih je gledati, ipak su to velike holivudske zvijezde - komentirao je Hamdija za Slobodnu Dalmaciju dolazak Rajana Rejnoldsa (Ryan Reynolds), Salme Hajek (Hayek) i Semjuela L. Džeksona (Samuel L. Jackson) u istarski gradić.

- U gradu se stvorila ogromna pompa, dinamično je, ljude zanima kako uživo izgledaju glumci. Vrlo su pristupačni, nasmijani... Samuelu sam prišao i zatražio fotografiju, ljubazno mi je odgovorio da se u odjeći u kojoj se snima film ne smije sa mnom slikati - ispričao je Hamdija te dodao kako je Džekson impozantan i pojava uživo.

- Pored Samuela je sve vrijeme njegov asistent i neka gospođa koja ga stalno prati, pretpostavio sam da mu je to supruga. U pauzama od snimanja uglavnom puši cigarete - nastavlja. 

I dok je oduševljen Džeksonom, glumica koja je više puta glasila za jednu od najljepših žena svijeta nije ga baš toliko oduševila.

- Nisam mogao vjerovati kada sam je vidio uživo, iskreno, puno bolje izgleda na filmu i na fotografijama. Izgleda bezveze, toliko je sitna da je jedva primjetna - komentirao je pobjednik "Big Brothera" izgled Salme Hajek.

Hamdija je, također, otkrio kako svaki od glumaca ima svoje dvojnike, zbog čega ih je teško razlikovati.

- Snimali su scenu na benzinskoj pumpi, odmah do nje je restoran gdje su jeli zajedno i glumci i njihovi dvojnici. Svi imaju dvojnike na setu, pa ih je ponekad teško razlikovati - ispričao je Hamdija.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.