ESTRADA

Saša Popović ovoj pjevačici zabranio nastup u "Grandu": Tek sada odlučila progovoriti o svemu

Jadranka je svojevremeno medijima davala izjave

Saša Popović prekinuo saradnju s pjevačicom. Arhiv

Avaz.ba

11.4.2019

Pjevačica Jadranka Barjaktarović ponovo se našla na snimanju emisije u "Grandu" nakon duže pauze. 

Naime, Jadranka je svojevremeno medijima davala izjave i otkrila da je do prekida saradnje sa Sašom Popovićem došlo kada je odlučila izdati singl za drugu produkcijsku kuću, što je, po njenim riječima, tada naljutilo čelnike "Granda".

Međutim, pjevačica i nekadašnja "Zvezda Granda", poslije duže pauze, pojavila se na snimanju emisije "Grand Specijal" i progovorila o prekidu saradnje s "Grand'' produkcijom i nesporazumu koji je tada izbio.

- Ja sam se nekoliko puta oglasila po tom pitanju i ništa se nije dešavalo. Evo, i danas sam tu, idemo dalje, samo možda je bio neki mali nesporazum, možda sam ja kriva, ali dobro. Ne mislim da sam kriva što sam otišla u drugu izdavačku kuću. Moja odluka da izdam singl tamo je možda nekog naljutila. Napravili smo neku pauzu. Nisam ni vjerovala da će mi napraviti tu neku pauzu, da ne snimam emisije, ali kad se već to desilo, onda nisam htjela reći ništa po tom pitanju. Tako je prolazilo vrijeme i došao je dan kad sam dobila poziv da dođem u emisiju. Imam osjećaj kao da nisam ni odlazila, ovo je moja druga kuća, jer i ja sam dio "Zvezda Granda", to svi znamo i to je moja kruna - rekla je Jadranka.

Podsjetimo, Jadranka je hitom "Laka" na početku karijere osvojila publiku.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.