PROVOKATIVNO

Traperice Emili Ratajkovski više otkrivaju nego što prekrivaju

Manekenka poznata po oskudnom i provokativnom oblačenju

Emili Ratajkovski. Arhiv

Avaz.ba

2.5.2019

Neobičnim i odvažnim modelima traperica nije odoljela ni ova slavna ljepotica Emili Ratajkovski (Emily Ratakowski).

Ako je suditi po posljednjim stajlinzima poznatih i slavnih dama, čini se da je ekstremno uskim modelima traperica koji su uvjerljivo vladali ulicama definitivno odzvonilo.

Sada u obzir dolaze retro traperice visokog struka, a veliki povratak doživio je i laskavi model s nogavicama u trapez koje noge vizuelno čine vitkijima i dužima. 

Upravo jedne takve nedavno je prošetala i Jelena Veljača, dok je Kendal Džener (Kendall Jenner) najavila povratak velikog modnog trenda koji ste voljele na početku milenija - traperica sa širokim i ravnim nogavicama.

Ipak, Emili je pronašla nešto što dosad vjerovatno niste imali priliku često vidjeti. 

Naime, manekenka, koja je ionako poznata po svojim oskudnim odjevnim kombinacijama, ovog je puta otišla korak dalje i pozirala je u trapericama s neobičnim prorezima na stražnjici.

Hlače visokog struka u svijetloplavoj boji kombinirala je uz retro traper jaknu te običnu majicu, a hashtagom je otkrila kako se ispod svega skriva i donje rublje njenog brenda.

Naime, brend "Inamorata" u početku je prodavao samo donje rublje i kupaće kostime, a Emili je nedavno odlučila proširiti ponudu i na čipkano rublje za spavanje i odjeću. 

Iako je većina njenih pratilaca, baš kao i uvijek, bila apsolutno oduševljena ovom zavodljivom i odvažnom kombinacijom koja ne ostavlja previše mjesta mašti, bilo je i onih koji su komentirali da sporne hlače izgledaju iznimno neudobno, ali i neprimjereno.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.