LJEPOTICA

Čolina kćerka uživa u luksuzu: Ima šofera, putuje, a bliska je i sa sinom ovog pjevača

Često pozira na glamuroznim mjestima

Una Čolić: Ima dečka iz Njemačke. Instagram

J. A. / Avaz.ba

17.10.2019

Una Čolić, starija kćerka pjevačke legende Zdravka Čolića, nedavno je postala punoljetna. Una uživa u prepoznatljivosti i voli kameru, a Instagram joj je donekle zadovoljio tu potrebu, jer je na toj društvenoj mreži poprilično aktivna te stalno časti svoje fanove atraktivnim fotografijama. Navikla je na luksuz u kojem je odrastala pa često pozira na glamuroznim mjestima.

Una Čolić je na završnoj godini najskuplje privatne gimnazije u Beogradu. Prije gimnazije na Košutnjaku, u istom obrazovnom centru završila je osnovnu školu, koju trenutno pohađa Zdravkova mlađa kćerka Lara. Jedan od njenih najboljih drugova iz škole je sin pjevača Bobana Rajovića, mladi nogometaš Andrija.


- Za osnovno obrazovanje prve kćerke Čola je iskeširao 68.000 eura, dok je školarinu za gimnaziju platio skoro 50.000 eura, koliko košta stan na periferiji Beograda. Do škole Unu je vozio vozač, a odnedavno ona ima položen vozački ispit i svoj auto pa može i sama da se odveze - kaže izvor "Telegrafa" blizak porodici.

Una voli modu, brendirane cipele i torbe, kao i garderobu. Nerijetko objavljuje fotografije iz noćnog provoda te sa putovanja izvan granica Srbije. Čolina kćerka u vezi je s izvjesnim Markom, koji živi na relaciji Njemačka - Srbija.



- Una je dobro dijete, lijepo uči i sve se dogovara s roditeljima. Razmažena jeste, kao i njena sestra. Majka je njoj i sestri skroz posvećena i za maltene svaki njihov korak. Una stalno izlazi u popularne klubove s vršnjacima. Omiljena je u društvu, a ima nekoliko najboljih drugarica, koje su, također, iz imućnih porodica. Sve one vole da u najboljim beogradskim restoranima ručaju sa prijateljima i porodicom. Una voli da se šminka i da se fotografira, a tata joj sve dopušta, jer želi da njegove kćerke uživaju u životu i da budu neopterećene njegovom karijerom - ispričao je jedan od prijatelja porodice Čolić.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.