HOLIVUD

Poznata glumica priprema se za život u zatvoru

Magazin "People" prenosi kako je Lori svjesna da bi mogla dobiti dugogodišnju zatvorsku kaznu

Lori Loklin. Agencije

Avaz.ba

6.1.2020

Lori Loklin - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz

Glumica Lori Loklin (Loughlin, 54), iz humoristične serije "Puna kuća", i njen suprug, modni dizajner Mosimo Đianuli (Mossimo Giannull, 55) optuženi su da su Singerovom udruženju platili čak 500.000 dolara u 2016. i 2017. kako bi ona predstavila njihove kćerke kao veslačice i uključila ih u tim na Univerzitetu Južne Kalifornije (USC).

U aferu s mitom na američkim fakultetima uhvaćeni su i glumica  Felisiti Hufman (Felicity Huffman, 56), poznata iz "Očajnih kućanica", koja je na isti način željela da njena kćerka Sofija (18) upiše prestižno sveučilište.  

Magazin "People" prenosi kako je Lori svjesna da bi mogla dobiti dugogodišnju zatvorsku kaznu te da se glumica već priprema na život iza rešetaka, iako se još nada da će biti oslobođena, kao i njen suprug.  

- Lori želi biti spremna na svaku moguću situaciju. Angažirala je stručnjaka za pomoć koji je već savjetuje i upoznaje s okolnostima u zatvoru te načinima na koje preživjeti novonastalu situaciju - izjavio je izvor blizak glumici za američki medij.  


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.