SLAVNI

Malo ko zna da je maćeha slavnog glumca, dolazi mu na snimanja, a nosi turban zbog religije

Često nosi tradicionalne indijske haljine, a turban je počela stavljati prije nekoliko godina

Pegi En Farar: Maćeha Leonarda Dikaprija. Agencije

Avaz.ba

13.4.2020

Pegi En Farar (Peggy Ann Farrar) udala se za oca Leonarda Dikaprija (DiCaprio) još 1995., a vezu su započeli dok je glumac imao tek jednu godinu.

Leonardova maćeha je viđena kako uživa u vožnji bicikla kroz Grifit Park u Los Anđelesu. Inače, Pegi pripada religiji Amritdari Sik, koja je nastala u Indiji i prema njoj ne smije sjeći kosu i uvijek mora biti čista, a neki nose i turban. Vegetarijanci su, zabranjeno im je piti alkohol i kockati. 

Dikaprio je u dobrim odnosima s maćehom koja je viđena kako ga posjećuje i na setu njegovog posljednjeg filma "Once Upon A Time In Hollywood". Pegi, koja se udala za njegovog oca Džordža Dikaprija (George DiCaprio), često nosi tradicionalne indijske haljine, a turban je počela stavljati prije nekoliko godina. Ferar ima i sina Adama. 

Otac Džordž i maćeha Pegi. Agencije

Inače, Leonardov otac je pisac, a cijela porodica često podupire glumca na holivudskim događanjima. Pegi je zapravo dobro utjecala na njihov život i muža je nagovorila da stanuju preko puta njegove bivše supruge Irmelin Indenbirken i sina. 

Naime, Ferar je insistirala da Leonardo mora imati očinsku figuru i da Džordž ne može cijeli odgoj prepustiti njegovoj majci glumici Irmelin. Kako tvrde američki mediji, slavnog glumca je polubrat Adam inspirirao da okuša u toj karijeri. On se oprobao u svijetu glume 80-ih godina i bio u mnogo filmova i televizijskih reklama.

No, nije bilo ni sve bajno, jer Adam je imao problema s drogom i bio optužen za pokušaj ubistva bivše djevojke. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.