HOLIVUD

De Niro i Dikaprio nude ulogu u filmu onima koji doniraju

Odlučili pokušati prikupiti 100 miliona dolara

De Niro, Skorsezi i Dikaprio: Prikupljaju novac za najugroženije. Agencije

Avaz.ba

16.4.2020

Holivudske zvijezde Robert de Niro i Leonardo Dikaprio (DiCaprio) promoviraju izazov nazvan "All In Challenge", a priključuje se sve više poznatih. Glumački velikani odlučili su pokušati prikupiti 100 miliona dolara, a misija je u ovim teškim i neizvjesnim trenucima svima osigurati hranu.

- Porodice lošijeg imovinskog stanja, oni koji su ostali bez posla, djeca, starije osobe i svi drugi kojima je potrebna pomoć, računaju na nas i zato imamo jednu molbu za sve vas - najavio je projekt De Niro, a Dikaprio je, kao poznati dugogodišnji humanitarac, pojasnio gdje će sve biti proslijeđene donacije i kako je nastala cijela ideja. 

Ono što je posebno zanimljivo jeste da je u projekt od samog početka uključen i poznati reditelj Martin Skorsezi (Scorsese), s kojim ovaj dvojac već radi na filmu "Killers of the Flower Moon", a na setu trebaju još nekoliko statista.

- Neko od vas doći će na snimanje. Družit ćete se sa mnom, Leom i Martinom, vidjet ćete kako sve skupa izgleda, a moći ćete i glumiti - ispričao je De Niro te dodao kako su, naravno, pozvani i na premijeru filma, koji bi se u kinima trebao pojaviti sljedeće godine.

Oduševljena idejom, izazov je odmah prihvatila i Elen Dedženeres (Ellen DeGeneres), koja je nominirala Lauru Dern i Džastina Timberlejka (Justin Timberlake), a izazovu su se već priključili Džastin Biber (Justin Bieber), Kevin Hart, Mik Mil (Meek Mill), Dvejn Vejd (Dwyane Wade) i mnogi drugi. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.