DESET EPIZODA

Stigao je prvi trejler za nadolazeću "Netflixovu" kriminalističku seriju

Priča započinje kad je tijelo poznatog mančesterskog DJ-a pronađeno 20 godina nakon njegovog misterioznog nestanka s Ibice

Glamurozna postavka Ibice pruža nekoliko upečatljivih scena. Agencije

Avaz.ba

23.4.2020

Stigao je prvi trejler za nadolazeću "Netflixovu" krimi, misterija seriju od "Money Heist" ("La Casa de Papel") kreatora, "White Lines".

"White Lines" je krimi drama sastavljena od deset epizoda, dolazi od kreatora, Aleksa Pina (Alex), a izgleda jednako zarazna kao i njegov prethodni rad.

Priča serija "White Lines" započinje kada je tijelo poznatog Mančesterskog DJ-a pronađeno 20 godina nakon njegovog misterioznog nestanka s Ibice. Kada se njegova sestra vrati na Španski otok kako bi saznala što se dogodilo, istraga je vodi kroz uzbudljiv svijet plesnih klubova, laži i zataškavanja, prisiljavajući je da se suoči s mračnijim stranama vlastitog lika na mjestu gdje ljudi žive život na rubu.

I dok su već priča serije "White Lines" i performanse u trejleru dovoljne da navuku gledatelje na seriju, okruženje također igra ulogu. Glamurozna postavka Ibice pruža nekoliko upečatljivih scena koje nadopunjuju ono što se događa u određenim momentima, zadirkujući gledatelje koji su u zatvorenom prostoru do svoje sljedeće fantastične destinacije za odmor.

Lora Hedok (Laura Haddock), Huan Dijego Boto (Juan Diego Botto), Marta Milans, te mnogi drugi glume u ovoj novoj "Netflixovoj" seriji.

"White Lines" dolazi 15. maja.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.