SLAVLJE

Đuro kćerki čestitao rođendan, Zala se bacila na nanu Fadilu

Moja mala, velika djevojčica danas ima 24 godine. Budi vesela i uživaj u svemu kao sto samo ti znaš, poručio je Đuro

Đuro i Tanja s kćerkama. Arhiva

Piše: L. S. R. /Avaz.ba

28.9.2020

Za Branka Đurića Đuru i njegovu suprugu Tanju Ribič danas je poseban dan. Naime, njihova starija kćerka Zala slavi 24. rođendan.

- Moja mala, velika djevojčica danas ima 24 godine. Budi vesela i uživaj u svemu kao sto samo ti znaš - poručio je Đuro slavljenici.

Također je dodao:

- Hvala Tanja za ovaj poklon.

Đuro i Tanja imaju i mlađi kćerku Elu, a Đuro iz prvog brala ima sina Filipa.

Zala je uveliko u glumačkim vodama, a dokazala je da se odlično snalazi i kao pjevačica. Kad je objavila pjesmu AJ na engleskom jeziku, mnogi su komentirali da je Zala od roditelja pokupila samo ono najbolje i da je nova zvijezda rođena.


Đuro s Zalom kad je bila mala. Instagram

Zala je završila prestižnu glumačku školu “HB Studio” u Njujorku, gdje i živi i već je ostvarila brojne uloge, među kojima je i nekoliko glavnih. Osim glume, piše pjesme i poeziju, a sav svoj talent na tom polju pokazala je kao autorica knjige “Zbrka poezije”.

Kad je svojevremeno Đuro trebao reći nekoliko riječi o Zali, duboko je udahnuo, želeći opisati kćerku pravim riječima, onako kako zaslužuje... 


- Mislim da je Zala naslijedila talent i od mene i od Tanje. Upotpunila je ono što nama nedostaje, a imamo svako svoje paradne discipline. Nadopunila je to i pokupila najbolje od nas. Ipak, od cijele porodice, fizički i psihički najviše se bacila na nanu Fadilu – izjavio je Đuro jedne prilike za "Avaz".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.