NIJE DAVALA NI BAKŠIŠ

Emina Jahović napravila skandal: Odbila platiti račun u hotelu

Pjevačica se ovim povodom nije oglašavala za turske medije

N. Aj. / Alo.rs

11.1.2021

Jahović: Nije se oglašavala. Instagram

Pjevačica Emina Jahović se našla u centru skandala nakon što je navodno odbila da plati račun za dodatne usluge koje je koristila u jednom hotelu u turskom ljetovalištu Godžek, niti je, kako navode turski mediji, osoblju davala bakšiš.

Naime, kako je jedan zaposleni u luksuznom odmaralištu u kojem je Emina odsjela naveo za turske medije, pjevačica navodno još nije izmirila svoja dugovanja prema hotelu, u kojem godinama ljetuje sa porodicom.

- Emina, kao i svake godine odmara sa svojom porodicom iz Srbije u jednom popularnom ljetovalištu u Godžeku. Ovoga puta, Emina je na odmor stigla krajem leta, tu su boravili nekoliko dana, uživali su u moru i suncu i svemu što ljetnji odmor, ali i hotel pruža. Međutim, ove godine situacija nije bila kao i svih prethodnih jer je Emina na kraju odmora sve zaposlene u hotelu stavila u komplikovanu situaciju - naveo je za turske medije izvor iz hotela, prenosi "Alo!" u kojem je muzička zvijezda odsjela sa porodicom.


Iz PR tima pjevačice tvrde da su navodi "čista glupost". Instagram

Kako je ispričao, pjevačica navodno još nije platila račune za dodatne usluge koje je koristila u hotelu.

- Jeli su, pili, a ništa nisu platili. Nisu čak ni bakšiš ostavljali radnicima hotela. Osoblje hotela jurilo je Eminu kako bi naplatilo račun i imali smo mnogo problema s tim - rekao je jedan od zaposlenih u hotelu.

Emina Jahović se ovim povodom nije oglašavala za turske medije, koji su naveli i da se pjevačica navodno obratila prekršajnom sudu u Turskoj sa zahtjevom da se ta vijest zabrani "jer je ponižavajuća i šteti njenom ugledu".

Međutim iz PR službe Emine Jahović su rekli da ta priča nema veze sa navodima već da je riječ o pričama koje su bile vezane za pjevačicin razvod sa Mustafom Sandalom i da nema nikakve veze sa cijelom ovom pričom koju turski mediji plasiraju.

- To je čista glupost. To je čista tabloidna priča i svi znaju da je Emina sasvim suprotno od onoga što je napisano, prije svega je velikodušna i sve je izmišljeno - rekli su iz PR službe Emine Jahović za "Kurir".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.