NAJTUŽNIJA ŽENA NA SVIJETU

Princeza Šarlin susrela se s kraljem južnoafričkog Zulu naroda: Ne izgleda dobro

Njeni pratioci na Instagramu u komentarima su joj poručili da su zabrinuti za nju

Princeza Šarlin. Agencije

L. S. R.

18.10.2021

Monegaška princeza Šarlin (Charlene), "najtužnija žena na svijetu", kako su je neki mediji prozvali na dan njenog vjenčanja, na svom Instagram profilu objavila je fotografiju na kojoj pozira s kraljem južnoafričkog Zulu naroda, Misuzulom kaZwelithinijem.

- Hvala vam za vašu ljubaznost i podršku -  napisala je Charlene u opisu fotografije i uz to dodala "Bayede Nkosi", što na afričkom jeziku znači "pozdrav kralju".

Princeza je pozirala u košulji i debeloj vesti, a oko vrata je nosila krunicu. Njeni pratioci na Instagramu u komentarima su joj poručili da su zabrinuti za nju te da im ne izgleda dobro.


Misuzul kaZwelithini i princeza Šarlin. Instagram

- Ti nisi dobro. Pogledajte joj ruke", "Izgledaš jako umorno i tužno", "Toliko je tuge u tvojim očima. Nadam se da ćeš jednoga dana ponovno biti sretna", "Doista ti treba podrška u ovim trenucima", samo su neki od komentara ispod fotografije.

Šarlin u domovini Južnoafričkoj Republici boravi mjesecima, a u Monaku je posljednji put viđena u januaru. Princeza je 8. oktobra treći put operirana kako bi izliječila ozbiljnu infekciju uha, nosa i grla. Ljetos je u razgovoru za južnoafrički radio "702 Mandy Wiener" rekla da ne može forsirati svoj oporavak.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.