PROBLEMI MLADOG BEKAMA

Bruklinu treba tim od 62 ljudi da bio u svom šou napravio sendvič

Kuha kao što njegova majka pjeva, rekao je jedan izvor za "The New York The Post"

Bruklin Bekam. Agencije

L. K. P.

10.2.2022

Bruklinu Bekamu (Brooklyn Beckham), 22-godišnjem sinu nogometnog heroja Dejvida (David) i poznate "Spice Girl" i modne dizajnerice Viktorije (Victora), san je da jednog dana postane sjajan kuhar.

Prema izvorima koji su upoznati s njegovom kulinarskom emisijom na društvenim mrežama, “Cookin' With Brooklyn”, mladom Bekamu bio je potreban tim od 62 profesionalca da mu pomognu napraviti sendvič, uključujući “kulinarskog producenta” koji odobrava recepte, pet snimatelja i devet producenata.

- To je nečuveno. To je vrsta ekipe kakvu biste očekivali u velikoj TV emisiji, rekao je jedan viši televizijski direktor za "The New York Post".

Tu je problematičan i veliki proračun za proizvodnju jedne epizode ovoga šoua. Naime, upućeni kažu da svaka epizoda emisije, koja se emitira na Facebook Messengeru i Instagramu, gdje Bruklin ima 13,1 miliona pratilaca, košta 100.000 dolara.

Bruklinov poseban sendvič inačica je tradicionalnog britanskog jela fish & chips (riba i krumpirići), a recept je prilagodio tako što je u pecivo stavio oradu prelivenu umakom u kombinaciji sa salatom od kupusa.

-Bruklin, međutim, nije napravio, niti pripremio, niti jedan element sendviča. Na kruh je samo namazao majonezu, a na vrh je položio sastojke koje su napravili drugi. On ne zna ispeći komad ribe. Kuha kao što njegova majka pjeva, rekao je jedan izvor za "The New York The Post".

U svakoj epizodi šoa spominje se njegova poznata porodica, posebno njegov otac.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.