OTKRIVENI DETALJI

Grašu i Hanu će na vjenčanju čuvati tjelohranitelji, žele maksimalnu privatnost

U crkvi će biti samo mladenci i kumovi, rekao je izvor blizak paru za hrvatske medije

Petar Grašo i Hana Huljić. Agencije

L. K. P.

17.2.2022

Hana Huljić i Petar Grašo u subotu, 19. februara izgovorit će sudbonosno "da" u Splitu, a za vjenčanje su odabrali crkvu koja nema tako jednostavan pristup njihovim fanovima, kao ni fotoreporterima.

- Hani smeta što je tolika zainteresovanost za njeno vjenčanje s Petrom, iako je navikla da bude u fokusu javnosti jer je kćerka Tončija Huljića. Toliko kriju detalje crkvenog vjenčanja da navodno ni svi gosti, kojih će biti oko 30, ne znaju u kojoj će se crkvi vjenčati. Navodno će u crkvi biti samo mladenci i kumovi, rekao je izvor blizak paru za hrvatske medije.


Grašo i Hana: Uskoro roditelji. Agencije

Izvor je dodao da mladenci planiraju da angažuju obezbjeđenje kako niko nepozvan ne bi mogao ući na njihovu proslavu crkvenog vjenčanja. Restoran u kojem će se slavlje nastaviti ima dva ulaza i navodno će na oba ulaza biti postavljen po jedan čuvar.

Ono što je poznato jeste da će Hana, njena majka Vjekoslava i kuma Domenica nositi haljine splitskog modnog brenda. Grašo je navodno kupio odijelo u inostranstvu, a Tonči Huljić, koji je poznat po ekstravagantnim sakoima, isto ima spremno specijalno odijelo za svadbu kćerke.

Hana i Petar nedugo pošto su započeli vezu, odlučili su i da žive zajedno u Grašinom stanu u centru Splita, a uskoro će postati i roditelji.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.