POZNATI PJEVAČ

Mirjana Antonović pokušava dokazati očinstvo Miroslava Ilića, a on je tužio zbog povrede tajnosti postupka

Tužilaštvo nam nije dozvolilo da izvršimo uvid u dokumentaciju koja prati krivičnu prijavu, rekao je advokat

Miroslav Ilić. AGENCIJE

S. S.

27.3.2022

Miroslav Ilić podnio je tužbu protiv bivše ljubavnice Mirjane Antonović za povredu tajnosti postupka, tvrdeći da je ona u javnost iznijela detalje slučaja suđenja. Mirjana Antonović godinama se sudski spori s pjevačem zbog dokazivanja očinstva. Ona tvrdi da je njen sin Devin biološki sin pjevača.

 Ilić se u četvrtak nije pojavio na suđenju, a Mirjana je po izlasku iz suda otvorila dušu, prenosi Blic.rs.


Krivično djelo

- Radi se o krivičnoj prijavi za krivično djelo "Povreda tajnosti podataka". Radi se o objavama na Facebooku iz 2017. godine kao i o nekim člancima. Danas nismo mogli da se izjašnjavamo, potrebno je iskopirati sve, Mirjana će se naknadno oglasiti povodom toga - rekao je advokat i dodao:

-Ovo je krivično djelo, nije za naknadnu štete. Kazna je do godinu dana zatvora i novčana kazna. Tužilaštvo nam nije dozvolilo da izvršimo uvid u dokumentaciju koja prati krivičnu prijavu - zaključio je advokat za "Kurir".

Mirjana je otkrila kako se osjeća povodom tih dešavanja.

Ne poznajem ga

- Šokantno je sve ovo, nismo pročitali sve, ali treba vremena da sve to lijepo pogledamo i vidimo šta je u pitanju. Nisam uplašena, ovo je očekivano da neki problemi nastanu kako bi se odugovlačila situacija - kazala je ona.

Dodala je kako se osjeća kada vidi Ilića.

- Ja ne poznajem tog čovjeka. To je druga osoba od one koju sam poznavala i voljela, to je sasvim drugi čovek. Ljuta sam na njega što maltretira rođeno dijete a sin se osjeća kao ja - zaključila je ona.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.