PREDSTAVNICA SRBIJE

Konstrakta izvela svoj hit na HRT-u

Kako se "Evrovizija" održava za nekoliko sedmica, mnogi su pomislili da je ovo najpribližnije onome što ćemo vidjeti u Torinu

Ana Đurić Konstrakta, ovogodišnja predstavnica Srbije na "Evroviziji" u Italiji. Youtube

A. Č.

13.4.2022

Ana Đurić Konstrakta, ovogodišnja predstavnica Srbije na "Evroviziji" u Italiji, do sada je izvela tri različita performansa svoje hit pjesme "In Corpore Sano", u tri različite države.

Njena prva hit izvedba koja joj je i donijela kartu za odlazak na "Evroviziju" jeste ona na RTS-u, gdje je ostvarila ubjedljivu pobjedu. Konstrakta je tada oduševila regionalnu javnost, pa se o istom nastupu i poslije mjesec priča.

Svoju koreografiju je potom izmijenila u Tel Avivu, u Izraelu, na nastupu u okviru festivala "Israel Calling", kada se pojavila u crvenoj haljini, sama, i sa nekoliko peškira u ruci.

Nakon toga je održala nastup na HRT-u, hrvatskom Javnom servisu, u emisiji "Zvijezde pjevaju" i oduševila komšije. Drugačiji stajling, šminka, rekviziti, uglovi snimanja, sve smo to mogli da vidimo u ovom nastupu.

Kako se "Evrovizija" održava za nekoliko sedmica, mnogi su pomislili da je ovo najpribližnije onome što ćemo vidjeti u Torinu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.