NAKON HAPŠENJA

Džozef Gat negira da je seksualno maltretirao maloljetnika

Radim sa policijom da sve razjasnimo, napisao je glumac

Džozef Gat. Instagram

A. Z.

15.4.2022

Glumac Džozef Gat (Joseph Gatt) uhapšen je ranije ovog mjeseca zbog neprikladne seksualne komunikacije sa maloljetnikom. Policija je 6. aprila izdala nalog za pretres Gatove kuće u Los Anđelesu i potom uhapsila 50-godišnjeg glumca, saopštila je policija Los Anđelesa.

Gat je poznat po ulozi u tri epizode ​​”Igre prijestola”, u kojoj je igrao lik Tana Varga, a nedavno se pojavio i u seriji “NCIS: New Orleans”, kao i u predstojećem DC filmu “Crni Adam”.


Džozef Gat. Instagram

Glumac je pušten istog dana kada je uhapšen, nakon što je platio kauciju od 5.000 dolara, a kasnije se oglasio na svom profilu na Instagramu i negirao sve optužbe. On ih je nazvao “užasnim i potpuno neistinitim”.

- Želio bih da se osvrnem na potpuno strašne i neistinite optužbe na moj račun. Sve je potpuno pogrešno. Radim sa policijom da sve razjasnimo. Radujem se što ću opovrgnuti optužbe. Hvala svim mojim prijateljima i svima koji me podržavaju i koji znaju da je to neistina. Shvatite da iz pravnih razloga ne mogu dalje da komentarišem ovaj slučaj na društvenim mrežama - napisao je glumac.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.