ŠOKIRALA SE

Haos na letu za Crnu Goru: Kad je pilot čuo da je Milica Pavlović u avionu, odmah su je zvali na razgovor

Milica je ostala bez teksta povodom ove situacije, te kaže da je na tom letu posebno uživala

Milica Pavlović. Instagram

A. Z.

19.4.2022

Muzička zvijezda Milica Pavlović je prije samo nekoliko dana objavila svoj četvrti studijski album "Posesivna“ i napravila potpuni haos u regionu.

Pjesme se već bliže nevjerovatnoj cifri od 10 miliona pregleda na sajtu YouTube, po prvi put se desilo da jednom izvođaču sve numere završe u trendingu, a Pavlović na svakom koraku dobija pohvale i komplimente za novi album.

Posljednja situacija se desila na letu za Crnu Goru, kada su pilot, inače prva žena u Srbiji koja upravlja avionom, i stjuardese saznale da se na letu nalazi i Milica.

Naime, kada su ugledale pjevačicu imale su potrebu da joj udijele komplimente da joj divno stoji plava boja kose, ali i da posljednjih dana ne gase pjesme sa njenog novog albuma "Posesivna”.

 - Danas je sa mnom letjela najljepša plavuša na našoj estradi i dobila sam poklon. Kakva divna i normalna djevojka -  napisala je pilotkinja na društvenoj mreži Instagram.

Objava Milice Pavlović. Screenshot

Milica je ostala bez teksta povodom ove situacije, te kaže da je na tom letu posebno uživala.

 - Iskreno, raspametila sam se. Pilotkinja i stjuardese su toliko divne, lijepe i uspješne žene, i ostavile su predivan utisak na mene. Ja sam generalno neko ko se sam bori u životu, uvijek sam na ženskoj strani i oduševim se kada vidim uspješne, pametne i sposobne žene. I drago mi je da i one mene prepoznaju, podržavaju i slušaju moju muziku -  napisala je Milica na svom Instagram profilu .

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.