ZDRAVSTVENI PROBLEMI

Vilou Smit o problemu sa kojim se borila i njena majka: Bilo je dana kada bih plakala i vrištala

Imam osjećaj da tokom mog odrastanja nije shvatala moju anksioznost, rekla je Vilou

Vilou Smit. Arhiv

A. Z.

9.5.2022

Vilou Smit (Willow Smith) progovorila je o problemu koji je imala, a njena majka Džejda Pinket Smit (Jade Pinkett Smith) otkrila je kako je kroz njenu borbu shvatila svoje probleme.

Naime, Vilou Smit, kćerka Vila (Will) i Džejde Pinket Smit, u svom audio-zapisu "Red Table Talk" otvoreno je progovorila o svojoj borbi s anksioznosti. Ispričala je da joj je bilo teško jer majka Džejda nije shvatala njene probleme.

- Imam osjećaj da tokom mog odrastanja nije shvatala moju anksioznost jer je ona, dok je odrastala, doživjela puno smrti svojih prijatelja. Prošla je kroz toliko toga da su joj se moji problemi činili beznačajnim. I to me frustriralo kao dijete jer sam se pitala kako možeš ne vidjeti da se mučim - rekla je Vilou i dodala:

- Bilo je dana kada bih vrištala, plakala i samo ležala na podu.

Džejda Pinket Smit. Agencije

Pinket je priznala da joj je trebalo dugo vremena da shvati kćerku i njeno mentalno stanje jer je zbog života u poznatoj porodici imala znatno drugačiji javni život od rođenja.

- Ne znam kako je biti dijete pod svjetilima reflektora. Jednostavno nisam znala kako je utješiti, i kakva joj pomoć treba, nisam je razumjela - rekla je Džejda i otkrila da je gledajući svoju kćerku shvatila da i ona sama ima isti problem.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.