POSRNULA POP ZVIJEZDA

Britni Spirs objavila 12 fotografija na kojima je potpuno naga, fanovi je mole da prestane

Fotke s mog zadnjeg putovanja u Meksiko, prije nego što je u meni bila beba, poručila je

Britni Spirs. Instagram

L. K. P.

10.5.2022

Britni Spirs (Britney Spears) izazvala je zabrinutost svojih fanova nakon što je jučer na svom Instagramu objavila devet fotografija na kojima je potpuno naga.

- Fotke s mog zadnjeg putovanja u Meksiko, prije nego što je u meni bila beba, napisala je i dodala: "Zašto dovraga izgledam deset godina mlađe na putovanjima?"



Fanovi su u komentarima redom pisali da su zabrinuti za 40-godišnju pop zvijezdu, želeći znati zašto je nekoliko puta objavila istu sliku. Bilo je i kritičara koji su smatrali da previše toga pokazuje fanovima, njih 41 milion.

Nekoliko minuta kasnije Britni je objavila još tri gole fotke, jako slične prvima.

- Ova djevojka je bolesna, ona vapi za pomoći, napisao je jedan fan, dok je drugi uvjeren da je Britni bila pod nadzorom svog oca s razlogom.



Britni je bila u Meksiku sa zaručnikom Semom Asgarijem (Sam Asghari) kada su snimljene fotografije. Par trenutno čeka svoje prvo zajedničko dijete.

U novembru prošle godine nakon medijski jako popraćene sudske bitke Britni je vratila kontrolu nad svojim finansijama te zdravstvenim i ličnim odlukama nakon 13 godina. Fanovi su je podržavali u pokušaju da se riješi nadzora svog oca Džejmija Spirsa (Jamie Spears).

Sad kad se to dogodilo, dio fanova je zabrinut te pomišlja da je nadzor postojao s razlogom.

Ove objave stigle su nakon što je pjevačica najavila da se povlači s društvenih mreža. To je, doduše, trajalo tek jedan dan.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.