ŠOKANTNO

Sramno ponašanje izraelskog predstavnika: Evo šta je uradio hrvatskoj predstavnici

Rekao Miji da ode jer je ovo njegov trenutak

Trenutak kad izraelski predstavnik uzima mikrofon. Printscreen

A. H.

10.5.2022

Trenutak sa priprema za ovogodišnju Euroviziju kada je izraelski predstavnik Majkl Ben Dejvid oteo mikrofon iz ruku hrvatskoj pjevačici Miji Dimšić izazvao je lavinu reakcija na Redditu.

Mia je, naime, uradila intervju na tirkiznom tepihu i, na zahtjev novinara, otpjevala svoju omiljenu pjesmu Eurovizije iz ranijih godina, a Dejvid, koji joj se prvi pridružio, nasilno ju je prekinuo otevši joj mikrofon iz ruku.

- Daj mi mikrofon! - vikao je.

- Bezobrazno je, makar i bila šala - napisao je neko.



Dejvid je tada rekao Miji da ode jer je „ovo njegov trenutak“, ali je ubrzo počeo da se smije i grli je, iako je upitno kako je ona razumjela cijelu situaciju. "Šala, šala...", vikao je izraelski kandidat na odlasku.

Korisnici su zgroženi njegovim opštim ponašanjem, jer ovo nije izolovan incident koji ga prikazuje u lošem svjetlu. Kako su mnogi isticali, Dejvid je glasan i nametljiv, ima neprimjerene šale, upada u lice drugim kandidatima, prekida ih, dira i provocira.

Tokom razgovora je čak počeo da navlači i skida zaštitnu masku. Poljubio je jednog kandidata bez njegovog pristanka. Podrazumeva se da Majkl Ben Dejvid nije pobrao simpatije publike, iako se baš tome nadao, već upravo suprotno, postao je verovatno najomraženiji takmičar ove godine, ako je suditi prema komentarima.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.