VELIKI KORAK

Didi J o Kanskom festivalu za "Avaz": Srela sam Džuliju Roberts, Adrijanu Limu, Toma Kruza...

Odradila sam nekoliko fotografiranja i intervjua za svjetski poznate časopise, ističe pjevačica za portal "Avaza"

Didi J u Kanu. Instagram

E. I.

24.5.2022

Srbijanska pjevačica, dizajnerica i svestrana umjetnica Dijana Rokvić, poznatija kao Didi J, posjetila je čuveni Filmski festival u Kanu. O svojim dojmovima i oduševljenju govorila je za portal "Avaza".


Didi J:Oduševljena sam Kanskim festivalom. Instagram

- Oduševljena sam Kanskim festivalom. Zaista mi je bilo zanimljivo, imala sam nekoliko pojavljivanja na crvenom tepihu i zabava sa svjetskim zvijezdama. Na crvenom tepihu sam imala priliku da sretnem Džuliju Roberts, Adrijanu Limu, Toma Kruza i mnoge druge. Imala sam priliku da budem na zabavi u kući Pjera Kardena, koja vrijedi oko 456 miliona dolara, i zaista je predivna. Također sam odradila nekoliko fotografiranja i intervjua za svjetski poznate časopise, tako da sam veoma zadovoljna kako sve napreduje. Ovo je baš veliki korak za moju karijeru i imam velike planove za naredni period - kaže Didi J za portal "Avaza".

O cijenama ne govori rado, pa tako ni o tome koliko su koštale njene toalete za crveni tepih.


- Nikad nisam voljela da spominjem cifre, ali su to svakako skupocjene haljine, s obzirom na to da su za crveni tepih - kaže Didi J.

Također nam govori kako je, kada je ona krenula na crveni tepih, ulica bila zatvorena prvog dana festivala zbog Toma Kruza.

- Kasnili smo pa sam bila uplašena da li ćemo stići, ali je na kraju sve bilo uredu, jer me policija pustila da prođem limuzinom, s obzirom na to da sam zvijezda koja prisustvuje red carpetu - dodala je Didi J.

U januaru prošle godine Didi J je govorila za "Azru" najtiražniji magazin za žene u BiH. Ovdje pročitajte intervju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.