LJEPOTICA

Manekenka Laila Hasanović: Uživa u ljubavi s danskim reprezentativcem

Pozirala u donjem rublju „Lounge“ kojeg na Instagramu prati tri miliona ljudi

Laila Hasanović. Instagram

Piše: A. Hodžić

30.5.2022

Bosanskohercegovačka ljepotica s adresom u Kopenhagenu Laila Hasanović, koja ljubi danskog reprezentativca Jonasa Oldera Vinda (Wind), odlučila je ovih dana napraviti predah u Italiji.

Naša ljepotica tako uživa u predivnoj Toskani, a svoje fanove na Instagramu oduševljava slikama iz Firence.




Pasionirana globtroterka

Prije toga, Hasanović je uživala s prijateljicama u Kostarici i na Maldivima a po svemu sudeći naša plavokosa manekenka je globtroterka i pasionirana zaljubljenica u putovanja.



Hasanović je i zaštitno lice čuvenog brenda za donje rublje „Lounge“ kojeg na Instagramu prati tri miliona ljudi.

S obzirom na to da Laila ima isklesano tijelo i zavidnu figuru, nije čudo da je izbor upravo pao na našu manekenku koju mnogi porede s Karom Delevinj (Cara Delevingne).



Velika podrška

Pažnju svjetske javnosti Hasanović je skrenula na sebe kada je kao glavna podrška bila svom dečku Jonasu na tribinama za vrijeme Evropskog prvenstva u fudbalu, koji je član danske reprezentacije. Zgodna plavuša tako je bila često meta reditelja prijenosa utakmica, a moglo bi se reći da je donijela i sreću ekipi ove skandinavske zemlje jer su tada prvi izborili plasman u četvrtfinale.



Vind i Hasanović: U ljubavnoj vezi. Instagram

Inače, Hasanović je sasvim slučajno počela karijeru kada je sa svojim prijateljima počela objavljivati kombinacije s profesionalnog studijskog slikanja za modele i životnih fotografija. Nedugo kasnije počela je raditi za različite modne brendove i kompanije te tako danas ima više od 115.000 pratilaca na Instagramu.


Ponosna na porijeklo


Laila je ponosna na svoje porijeklo te tako svake godine posjećuje Bosnu i Hercegovinu, gdje se ljeti voli družiti s familijom i prijateljima.

Redovno posjećuje Srebrenicu, gdje je veliki broj članova njene porodice u genocidu izgubio život.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.