REAKCIJE NA TWITTERU

Fanovi Džonija Depa oduševljeni presudom: "Sad mu mogu vratiti ulogu kapetana Džeka Speroua"

Ova djevojka neka radije traži način kako će vratiti ovih 15 milona dolara. Pravda je napokon stigla za Džonija, glasilo je jedan od komentara

Dep: Sud presudio u njegovu korist. AFP

E. Ć.

2.6.2022

Nakon što je Sud presudio u korist Džonija Depa (Johnny Depp) koji je tužio bivšu suprugu Amber Herd (Heard) za klevetu, ne prestaju reakcije na društvenim mrežama.

Herd je tvrdila da ju je bivši suprug fizički i seksualno napao u više navrata. Na kraju je Dep dobio spor i 15 miliona odštete. Fanovi glumca su oduševljeni ovom odlukom.

- Hvala Gospodu što je pravda pobijedila. Moralo je doći vrijeme kada će sva okrutnost koju su Amber Herd i njeni pokvareni prijatelji nanijeli Džoniju Depu, sve će se to vratiti i ugristi je. Danas je bio taj dan. Živjeli za pravdu - glasio je jedan komentar.




- Sada mogu vratiti Džoniju Depu njegovu ulogu kapetana Džeka Speroua. Hajde čovječe. Ne tražim ništa drugo - napisala je jedna tviterašica.

Podsjetimo, Disney, kao i brojni partneri i sponzori otkazali su saradnju Depu nakon optužbi bivše supruge. Tako je ostao i bez svoje, po mnogima, uloge koja ga je proslavila - one u kojoj glumi kapetana Džeja Speroua u franšizi "Pirati s Kariba". Od svih sponzora, jedino je Dior ostao uz glumca.

"Džoni, nadam se da ćeš ovo dobro proslaviti. Uvijek smo vjerovali u tebe". "Ova djevojka neka radije traži način kako će vratiti ovih 15 milona dolara. Pravda je napokon stigla za Džonija", glasili su ostali komentari.

Inače, porota je utvrdila da je i Dep klevetao Herd, ali to je bilo preko advokata Adama Valdmana (Waldman), prema čemu je ona dobila dva miliona dolara.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.