SVAKODNEVNO IH OBJAVLJUJE

Suprug Britni Spirs o njenim golišavim izdanjima: Ja nisam neko ko će da je kontroliše

Ona uživa u svakom trenutku slobode koju, po mišljenju mnogih, čak i previše iskorištava

Piše: A. K.

17.12.2022

Britni i Sam. Instagram

Sem Asgari (Sam), suprug pjevačice Britni Spirs (Britney Spears), po prvi je put prokomentarisao njene golišave objave na društvenim mrežama, koje su postale svakodnevne te izazvale zabrinutost njenih obožavatelja koji preispituju pjevačicino zdravstveno stanje.

Otkako se završilo dugogodišnje starateljstvo koje je nad njom i njenom imovinom imao njen otac, Britni uživa u svakom trenutku slobode koju, po mišljenju mnogih, čak i previše iskorištava.


Nova era

Jedan od najvećih podsjetnika na novu eru u pjevačicinom životu su njene golišave fotografije, koje svakodnevno dijeli s pratiocima na Instagramu.

Sada je i njen suprug otkrio šta misli o svemu, podijelivši kratki osvrt na svom profilu.

- To je jedina osoba na svijetu koju maltretiraju zbog objavljivanja ovakvih stvari - komentarisao je 28-godišnji gluma.


Stavila naljepnice

- Lično bi mi bilo draže da ona to nikada nije objavila, ali ko sam ja da kontrolišem nekoga ko je većinu svog života proveo kontrolisan i pod mikroskopom - bio je kratak Sem.

Inače, njegov iskreni komentar je prvi koji je nagovijestio bilo kakvo nezadovoljstvo zbog ovakvih fotografija Spirs, a uslijedio je nakon pjevačicine posljednje objave, još jedne na kojoj pozira potpuno gola, dok je na grudi stavila naljepnice u obliku cvijeta.

Objava na Instagramu. Screenshot

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.