IMA 69 GODINA

Bila je najljepša na svijetu, a sada je šokirala javnost

Kim Besindžer dugo se nije pojavljivala u javnosti

Kim Besindžer. Page Six

L. S. R.

8.3.2023

Jedna od načuvenijih holivudskih glumica Kim Besindžer (Basinger, 69) svojevremno je bila sinonim za seksepil i ljepotu, a muškarci su pred njom padali na koljena.

Ona već godinama izbjegava javnost  pa nije ni čudo što je paparaci nisu štedjeli, kada su je u utorak navečer "uhvatili" u Holivudu u trenutku kada je stigla na baby shower proslavu svoje kćerke Ajrlend Boldvin (Ireland Boldwin).

Na zabavi s dečkom

Kim je na zabavu došla sa dugogodšnjim dečkom Mičom Stounom (Titch Stone).

Ipak, ono što je internet korisnicima i društvenih mreža upalo u oko jeste činjenica da su na proslavljenoj glumici očiti tragovi plastičnih operacija. 

"Sada liči na Mikija Rurka", "Sigurna sam da je teško stariti pred očima javnosti, ali ovo - pretjerala je", "Nikada nisam vidio ljepšu ženu od nje i ovaj prizor me zato rastužuje", "Zašto si ovo uradila? Razumijem nekoliko korekcija, ali ovako sebe uništiti...", "Oduvijek sam mislio da je jedna od najlepših žena Holivuda, zaista strašno", "Imala je ljepotu Grejs Keli, ubjeđena sam da nije bilo potrebe za operacijom", "Prvo sam mislio da je na slikama Melani Grifit, više ne liči na sebe", samo su neki od komentara.

Alek Boldvin i Kim Besindžer. Društvene mreže

Kim više ne snima filmove i maksimalno je posvećena životinjima.

Divlja i hirovita

Glumica je bila vrlo divlja i hirovita, a nije bila imuna ni na alkohol, narkotike i seks, kao i bahato trošenje novca... Na vrhuncu karijere upoznala je Aleka Boldvina (Alec) i to dok su zajedno snimali film "The Marrying Man", a kasnijih godina ona je priznala da ju je već na prvom sastanku upitao želi li djecu.

Vjenčali su se 1993., nakon što je glumica prošla kroz veoma težak profesionalni i finansijski period u kome je proglasila i lični bankrot. Četiri godine mlađi Boldvin je tada bio njena najveća podrška i oslonac, a 1995, su dobili i kćerku Ajrland.

Samo pet godina kasnije na brak su stavili tačku, i to uz pravu dramu i niz uvreda i optužbi sa obje strane.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.