TRAŽI MIR

Ben Aflek se zbog odnosa sa Dženifer Lopez planira povući iz javnog života

Umoran od zahtjeva svoje supruge koja se ponaša kao diva

Ben Aflek i Dženifer Lopez. Instagram

N. A.

23.5.2023

Ben Aflek (Affleck) mogao bi se povući iz javnog života usljed tvrdnji da je bilo napetosti između njega i supruge Dženifer Lopez (Jennifer Lopez), a sve nakon što su u više navrat uhvaćeni u raspravama i svađama.

Par se vjenčao prošle godine, ali su nedavno viđeni u nizu naizgled žestokih razgovora. Fotografisani su i na crvenom tepihu ranije ovog mjeseca dok je Ben strogo pokazivao prema nečemu u daljini.

Za zvijezdu filma "Argo" navode da traži mirniji život, a stručnjakinja za odnose s javnošću sugeriše da je to "potpuno moguće" za Bena.

"The Mirror" je kontaktirao Majah Raiz (Mayah Riaz), koja je objasnila:

- Ne izgleda kao da uživa u javnoj strani njegovog posla, kao što su dodjele nagrada i premijere. Posljednjih nekoliko puta kada je bio na dodjeli nagrada, nije izgledao kao da je uživao tamo.

- Što se više pojavljuje na ceremonijama dodjela nagrada izgledajući jadno ili kao da postoji napetost između njega i Dženifer, ona možda neće željeti da prisustvuje. Postoje poznati koje imaju mirniji život uprkos svom statusu slavnih ličnosti. To je potpuno moguće učiniti - dodala je.

U posljednje vrijeme kamere sve češće hvataju Lopez i Bena u žestokim prepirkama na javnim mjestima. Dok se mnogi pitaju šta se dešava, izvor blizak paru otkrio je razlog njihovih svađa.

Američki mediji sada otkrivaju razloge nesuglasica između para, a jedan od razloga je i taj da Ben postaje umoran od pjevačicinih zahtjeva.

O svemu se oglasio njima blizak izvor koji tvrdi da Ben postaje umoran od zahtjeva svoje supruge koja se ponaša kao diva i želi da sve bude savršeno dok u međuvremenu traže svoj porodični dom iz snova.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.