ZAJEDNIČKO POJAVLJIVANJE

Nasmijani princ Hari i Megan objavili video: Žele stati na kraj glasinama da im je brak u krizi

Njihov govor tijela odavao je bliskost, a par ništa nije prepustio slučaju pa su se zbog toga odlučili i modno uskladiti

Megan Markl i princ Hari. Instagram @archewell_sussex_

L. K. P.

5.8.2023

U zadnje vrijeme sve češće se priča o bračnoj krizi princ Harija (Harry) i Megan Markl (Meghan Markle). Navodno već neko vrijeme žive na različitim lokacijama, no posljednji video pokazuje da se supružnici i ne slažu tako loše.

Svoju filmsku ljubavnu priču Saseksi (Sussex) su ispričali u Netflixovom dokumentarcu, a ljubavna idila odvela ih je iz Londona u Montecito kako bi mogli živjeti prema vlastitim pravilima. Uplitanje kraljevske porodice u njihov bračni život nije im bila opcija, a par je odlučio da će svoj društveni status usmjeriti u humanitaran rad.

Njihova organizacija 'Archewell' pomaže onima kojima je pomoć potrebna, a Hari i Megan silno su ponosni na uspjehe koje su zajedno postigli.

I uslijed glasnih šuškanja o bračnim nemirima, Saseksi su odlučili sjesti pred kamere i snimiti video kako bi predstavili odabrane članove kojima su odlučili pružiti finansijsku pomoć u sklopu akcije 'Responsible Technology Youth Power Fund'. Romantična klupica smještena u prirodi na kojoj su zajedno sjedili samo je jedan od načina da pokažu zajedništvo te da se vesele provoditi vrijeme u bliskosti.


Njihov govor tijela odavao je bliskost, a par ništa nije prepustio slučaju pa su se zbog toga odlučili i modno uskladiti.

Kao provodni motiv odabrali su smeđu boju pa je tako Megan nosila vrlo chic kombinaciju Bleusaltove dolčevite bez rukava koju je nosila s odgovarajućom maxi suknjom iste boje. Odavno je poznato koliko se smeđa i zlatna boja vole pa se lijepa vojvotkinja odlučila za zlatne naušnice i hrpu zlatnih narukvica.

Kako bi vizualno naglasili zajedništvo, Hari je također nosio smeđe hlače koje su bojom odgovarale odabiru Meganine odjevne kombinacije. Uz smeđe hlače, kombinirao je jednostavnu bijelu košulju.

Princ Hari sprema se za putovanje u Afriku gdje će snimiti dokumentarac za Netflix, no tamo će otputovati bez Megan koja će ostati u Kaliforniji s djecom. Uz to što će učestvoavati na projektu, Harijev je cilj navodno ponovno 'pronaći sebe' jer život izvan Londona ipak nije ono što je očekivao.

Uz to, Hari i Megan padaju na društvenim ljestvicama, a nedavno je postalo jasno da nisu više ni prijatelji s Bekamovima (Beckham).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.