EVO OD ČEGA BOLUJE

Kristina Kovač više ne krije: Prvi dan terapije je iza mene

Objavu su pratili komentari puni podrške i korisnih savjeta

Kristina Kovač. Instagram

Dž. H. M.

9.8.2023

Kantautorka Kristina Kovač, koja posljednjih godina živi u Švedskoj sa svojim izabranikom Danijelom i kćerkom Tarom, nedavno je otkrila da mora da promijeni način ishrane zbog zdravstvenog problema. Kako je objasnila pratiocima na Instagramu, dijagnosticirana joj je insulinska rezistencija, koja se smatra uvodom u dijabetes.

Pošto je uvijek bolje spriječiti nego liječiti, Kristina je riješila da promijeni životne navike, prije svega da reguliše ishranu. Počela je i sa terapijom.

– Prvi dan terapije iza mene. Nadam se da je ne bog zna kakva reakcija na "Glukofaž here to stay", u smislu da nisam imala neke gastro nuspojave, možda malo neprijatnosti u stomaku i to je to. Veći je problem progutati onu konjsku tabletu – napisala je u objavi koju su pratili komentari puni podrške i korisnih savjeta.

Kristina Kovač s partnerom. Instagram

- Nulta grupa ZSL se malo aktivirala na Viberu, ko hoće da mi se pridruži iz nje je dobrodošao. Jučer šetnja od sat vremena s Dakiricom. Kupili Air fryer. Idemo polako, do zdravlja i zgodnoće – istakla je Kristina, odlučna u namjeri da se svim snagama suprotstavi problemu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.