UGOĐAJ ZA OČI I UŠI

Branka Sovrlić uživala na koncertu Dine Merlina u Istanbulu

Koncert se održao u novom istanbulskom centru. Svi smo uživali - kazala nam je Branka

Branka s prijateljicama na Bosforu. Express

17.10.2023

Branka Sovrlić ovih dana boravi u Istanbulu sa svojim prijateljicama Bobom i Suadom. No, šoping u Istanbulu nije jedina Brankina preokupacija pri posjeti turskoj prijestolnici.

- Volim obići neke od ovdašnjih znamenitosti. Probati, također, neke od kulinarskih specijaliteta. Ali, naravno i kupovati. Ovog puta sam s prijateljicama plovila Bosforom. Uistinu je bilo prekrasno – kazala je pjevačica bogate karijere i neprolazne popularnosti, koja s ponosom nosi titulu pjevačice “luksuznog” imidža.

Ipak, najveće iznenađenje, Branki Sovrlić i njenim prijateljicama, priredio je njen dugogodišnji prijatelj Samir. On im je, kaže nam Branka, obezbijedio ulaznice za koncert Dine Merlina.

- Koncert se održao u novom istanbulskom centru. Svi smo uživali. Prekrasno osmišljen stejdž, svjetlosni i razglasni sistem vrhunski. Dino bio prepun energije. Pjeva, igra, skače... U takvoj je formi da mu mogu pozavidjeti mnogo mlađe kolege. Sjajan koncert, ma baš divan ugođaj za oči i uši. A vidjeti publiku koja ga je s nestrpljenjem čekala već pet godina, da ponovo zapjeva u njihovom gradu, je nešto neprocjenjivo – kazala nam je ushićeno Branka.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.