BURAN RASKID

Vesna Zmijanac uhvatila partnera u prevari: Zatekla sam ga u liftu s voditeljicom

Posljednji partner kojeg je Vesna Zmijanac predstavila u javnosti je biznismen Željko Rstić

Vesna Zmijanac  - Avaz
Vesna Zmijanac - Avaz
Vesna Zmijanac - Avaz
Vesna Zmijanac - Avaz
Vesna Zmijanac - Avaz
D. R.

1.6.2024

Vesna Zmijanac važila je za fatalnu ženu. Mnogi muškarci su uzdisali za njom, a pred oltar su je odveli samo Miroljub Aranđelović Kemiš i Vlada Jovanović, sa kojim ima kćerku Nikoliju Jovanović.

Posljednji partner kojeg je Vesna Zmijanac predstavila u javnosti je biznismen Željko Rstić. Oni su dugo bili zajedno, ali se nisu rastali na lijep način. Njihovu vezu obilježio je skandal kada je pjevačica svog partnera uhvatila u prevari o čemu je i javno pričala. Tada je pokupila svoje stvari i iselila se iz stana koji je bio u zgradi koju je sagradio Željko.

Glasine nikada nije potvrdio

- Dugo me je varao. Prethodne prevare je vješto skrivao, ali u posljednjoj sam ga lično razotkrila. Zatekla sam ga u liftu naše zgrade u zagrljaju voditeljice koja je poznatija po bahanalijama na splavovima, nego svojim poslovnim angažmanima - izjavila je Vesna tada, a onda su mediji navodi da je riječ o Tamari Stojmirov, sa kojom se Željko zabavljao nekoliko mjeseci nakon raskida sa Vesnom. 

Ni Željko, ni Tamara ovu priču nikada nisu potvrdili.

- Znam ja sve o njoj, i mnogo više nego što svi misle. Mnogi o njoj znaju mnogo toga, a ja neću da joj dajem na važnosti i pravim joj reklamu - rekla je Zmijančeva tada za Kurir kada su je pitali da li je Tamaru zatekla sa Željkom u liftu.

Vesna Zmijanac. M. M./ATAImages

"Ova priča je završena"

Osim sa Vesnom, Rstić je bio u vezi i sa njenom koleginicom Zlatom Petrović. Oni su u emotivnu priču ušli 2016. godine, ali su poslije deset mjeseci raskinuli.

- Prekinuli smo našu vezu kao i svi normalni ljudi, na civilizovan način. Niko ni za kim ne pati i ne znam zašto se diže tolika dževa oko te naše veze. Ova priča je završena. Ja sam ostvarena i sretna žena, imam svoje potomke i dva braka iza sebe, a ovo sa Željkom je bilo lijepo druženje i nije mi padalo na pamet da se udajem - rekla je pjevačica za “Alo“ nakon raskida.

Željko je trenutno u braku i ne pojavljuje se u medijima.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.